Bebi Premium Terci cu lapte 3 cereale cu măr și mușețel (6 m+) 200 gr.

Bebi Premium Terci cu lapte 3 cereale cu măr și mușețel (6 m+) 200 gr.

Articol: AA2000369

53.45 lei

  • Brand:

    Bebi

  • Codul produsului:

    8606019653279

Adaugă în wishlist

Terci  Bebi Premium «Pentru vise dulci" cu mere și mușețel conține 3 cereale nutritive (ovăz, orez, porumb), care ajuta pentru a menține sentimentul de satietate pentru mai mult timp și să promoveze firimiturile de somn de sunet toată noaptea, precum și îmbogățit cu prebiotice Beneo Prebiotic, care ajuta la maximizarea digestie. Musetel - are un efect sedativ ușor. Conține 13 vitamine și minerale 4.

 

Ingrediente: lapte praf cu 33%, 28% crupe de ovăz, făină de orez, zahăr 15%, suc de mere concentrat 6%, făină de porumb 4%, îmbogățit cu 3% inulină oligofructoza, vitamine (acetat retinol, colecalciferol, acetatul de tocoferol, clorhidrat de tiamina, riboflavina clorhidrat de piridoxină, acid ascorbic, D-pantotenat de calciu, acid folic, nicotinamida, fitomenadionă, cianocobalamina, D-biotină) și minerale (difosfat de fier, iodură de potasiu, sulfat de zinc, carbonat de calciu), mușețel extrage 0,1%.

 

Varsta: de la 6 luni.
Greutate produs: 200 gr.

Livrarea gratuita la comenzi de la 300 lei . 

Livrarea în suburbiile Chişinăului se efectuează la comenzi de la 500 lei  contra plată – 70 lei.

LIVRĂM ÎN TOATE LOCALITĂȚILE din RM prin intermediul partenerilor noștri - serviciul de livrare MuviExpress. Termenul de livrare nu depășește 2-3 zile lucrătoare. Costul de transport depinde de greutatea și dimensiunea pachetului - de la 70 lei

Suma minimală pentru livrare gratuită a comenzilor prin Republica Moldova este 1000 lei.

Află mai mult

Scrie o recenzie

Evaluează *

Pentru acest produs încă nu există recenzii. Fii primul care scrie o recenzie