Lego Disney 43238 Constructor "Castelul Elsei din Regatul de gheata" (163 el.)

Lego Disney 43238 Constructor "Castelul Elsei din Regatul de gheata" (163 el.)

Articol: AA2016478

1084.00 lei

  • Brand:

    Lego

  • Codul produsului:

    5702017584898

Adaugă în wishlist

Copiii în vârstă de 4 ani și mai mari sunt așteptați la palat pentru o joacă nelimitată în timp ce învață să construiască cu setul LEGO® ǀ Disney Castelul Elsei din Regatul de Gheață (43238). Înăuntru se află un castel cu o bucătărie, un șemineu, o zonă cu leagăn și tobogan, un foc de tabără, o canoe mică de gheață și o mulțime de elemente de poveste. Sunt incluse mini-păpușile LEGO ǀ Disney Elsa și Anna plus figurinele LEGO ǀ Disney Bruni și un pui de ren.

Acest set de construit 4+ crește încrederea în sine a copiilor cu o experiență de joacă distractivă și oferă adulților ocazia de a împărtăși bucuria. O Cărămidă pentru începători reprezintă o bază solidă pe care copiii încep să construiască. Fiecare pungă de cărămizi include un personaj pentru ca joaca să înceapă repede, în timp ce setul întreg poate fi completat mai târziu.

Alături de instrucțiuni simple și ilustrate, concepute pentru copii ce învață acum să citească, aplicația LEGO Builder oferă o aventură de construit ușoară și intuitivă. Copiii pot mări și roti modelele în 3D, să salveze seturi și să-și urmărească progresul. Kitul de construit împlinește pasiunea unui copil pentru jucăriile de construit cu palate Diseny Frozen și este un cadou distractiv.

Caracteristici:
- Varsta: de la 4 ani.
- Include: 163 de piese.
- Material: plastic.
- Producator: Lego.

Livrarea gratuita la comenzi de la 300 lei . 

Livrarea în suburbiile Chişinăului se efectuează la comenzi de la 500 lei  contra plată – 70 lei.

LIVRĂM ÎN TOATE LOCALITĂȚILE din RM prin intermediul partenerilor noștri - serviciul de livrare MuviExpress. Termenul de livrare nu depășește 2-3 zile lucrătoare. Costul de transport depinde de greutatea și dimensiunea pachetului - de la 70 lei

Suma minimală pentru livrare gratuită a comenzilor prin Republica Moldova este 1000 lei.

Află mai mult

Scrie o recenzie

Evaluează *

Pentru acest produs încă nu există recenzii. Fii primul care scrie o recenzie