image Programul de lucru: 9:00-18:00 Sâmbătă: 9:00-14:00 (livrare) Duminica: zi liberă

Regimul de lucru a magazinului online

imagebaby-boom.md

(+373) 60 127 700

img
img
Catalog
image

Dragi Părinţi!

Suntem bucuroşi să Vă avem drept oaspeţi pe pagina a Magazin On-line produselor pentru copii Baby-Boom!
Magazinul On-line a mărfurilor pentru copii Baby-Boom face parte din reţeaua magazinelor Baby-Boom şi deţine o poziţie de lider pe piată pe parcursul a 13 ani. În decursul acestor ani clienţii noştri au devenit o mulţime de mămici, tătici, bunei şi bunici!
 
Scopul nostru principal - este comfortabilitatea, calitatea şi încredere pentru clienţii noştri. Anume aceasta a fost motivul prioritar în crearea magazinului on-line a produselor pentru copii Baby-Boom care pe parcursul a 6 ani a cucerit o mulţime de inimi în Moldova.
Apariţia bebeluşului - este o fericire nu numai pentru părinţi, dar şi pentru cei din jur. E zîmbetul nostru şi o gamă întreagă de pozitivitate, care umplă pe fiecare dintre noi zi cu zi.
 
Copii noştri e viaţa noastră. Noi suntem martorii primelor paşi, primelor succese şi primului zimbet. Fiecare dintre noi doreşte să fie pas cu pas în viaţa copilului, să nu rateze nici o clipă şi să împarte cu el fiecare moment.
În acest aspect Vă poate ajuta magazinul On-line a produselor pentru copii www.Baby-Boom.md şi reţeaua magazinelor Baby-Boom. Scopul principal a proiectului dat este suportul bebeluşului de la momentul naşterii cu ajutorul produselor noastre de înaltă calitate.
 
Activitatea companiei noastre este orientată spre aşa domenii ca:
Producţia alimentară: Nestle, Gerber, Hame, Винни, Малыш, Малютка, Беллакт, Bebi, Kabrita
Accesorii: NUBY, Canpol Babies, LOVI, Philips AVENT, Baby Mix
Produselor cosmetice: Bubchen, AQA baby, SANO baby
Cărucioare, fotolii auto, mobilă şi mese de înfăşat: CAM, Chipolino, KinderKraft, VERES, KLUPS, Brevi, Baby Merc.
Jucării inteligente: Fisher Price, Baby Mix, Canpol, Classic World.
Noi Vă putem ajuta să transformaţi procesul educaţional în unul plăcut, fericit şi pozitiv prin luarea grijelor de procurare a produselor asupra noastră, deoarece nu-i nimic mai frumos ca timpul petrecut cu copilaşul. Anume cu noi puteţi sa dedicaţi tot timpul comunicării de la copil la mamă, lasînd toate grijele la o parte.

 

Magazin On-line a produselor pentru copii www.Baby-Boom.md Vă doreşte cumpărături plăcute!!