Lego Disney 43233 Constructor "Caleasca din povestea lui Belle" (62 el.)

Lego Disney 43233 Constructor "Caleasca din povestea lui Belle" (62 el.)

Articol: AA2016476

385.00 lei

  • Brand:

    Lego

  • Codul produsului:

    5702017583440

Adaugă în wishlist

Distrează copiii în vârstă de 5+ ani cu acest set de joacă LEGO® ǀ Disney Princess Caleașca lui Belle (43233). Vei găsi înăuntru o caleașcă cu un loc de șezut și spațiu în spate pentru 2 cărți, o lanternă cu cârlig și alte elemente de poveste. Există o minifigurină LEGO ǀ Disney a personajului Belle și figurina LEGO ǀ Disney a calului Philippe pentru a da drumul la joacă, plus 2 inele de colecție cu decorațiuni care pot fi schimbate.

Acest set de construit ajută la creșterea încrederii în sine a copiilor prin povestiri creative, oferind distracție cu joaca pe roluri și satisfăcând pasiunea unui copil pentru povești magice și de fantezie în timp ce își imaginează viața prin ochii unei prințese. Este perfect pentru sesiunile zilnice de joacă și poate fi adăugat altor seturi de construi LEGO ǀ Disney (vândute separat) din serie pentru a extinde joaca. Pentru un plus de distracție digitală, copiii au parte de o aventură de construit intuitivă cu aplicația LEGO Builder. Aceștia pot mări și roti modelele în 3D, să salveze seturi și să-și urmărească progresul.

Caracteristici:
- Varsta: de la 5 ani.
- Include: 62 de piese.
- Material: plastic.
- Producator: Lego.

Livrarea gratuita la comenzi de la 300 lei . 

Livrarea în suburbiile Chişinăului se efectuează la comenzi de la 500 lei  contra plată – 70 lei.

LIVRĂM ÎN TOATE LOCALITĂȚILE din RM prin intermediul partenerilor noștri - serviciul de livrare MuviExpress. Termenul de livrare nu depășește 2-3 zile lucrătoare. Costul de transport depinde de greutatea și dimensiunea pachetului - de la 70 lei

Suma minimală pentru livrare gratuită a comenzilor prin Republica Moldova este 1000 lei.

Află mai mult

Scrie o recenzie

Evaluează *

Pentru acest produs încă nu există recenzii. Fii primul care scrie o recenzie