Lego Friends 42617 Constructor "Refugiu pentru animale de ferma" (489 el.)

Lego Friends 42617 Constructor "Refugiu pentru animale de ferma" (489 el.)

Articol: AA2016468

1360.00 lei

  • Brand:

    Lego

  • Codul produsului:

    5702017589374

Adaugă în wishlist

Joaca creativă este super distractivă cu setul LEGO® Friends Refugiu pentru animale de fermă (42617) pentru fete, băieți și copii de 6+ ani. Copiii pot crea propriile lor povești în timp ce culeg legumele, fac gem de căpșuni și au grijă de animale. Setul vine cu 3 figurine pentru a stimula o joacă în jurul prieteniei, plus o capră, o vacă, o găină și doi puișori. Clădirea animalelor se deschide pentru a dezvălui zone separate pentru figurinele de animale. 

Acest set include fermă, tractor și moară, toate construibile. Moara include o funcție distractivă unde borcanele goale intră în mașină și se întorc umplute cu gem. Accesoriile includ morcovi, căpșuni, borcane, o furcă, perie, lopată, ouă, fân și o lanternă. Kitul de construit este un cadou grozav sau o idee de ocazii speciale pentru copiii care adoră joaca pe roluri.

Acest set cu animale de fermă vine cu aplicația LEGO Builder pentru a-i ghida pe copii într-o aventură de construit intuitivă, care le permite să mărească și rotească modelele în 3D, să salveze seturi și să-și urmărească progresul.

Caracteristici:
- Varsta: de la 6 ani.
- Include: 489 piese.
- Material: plastic.
- Producator: Lego.

Livrarea gratuita la comenzi de la 300 lei . 

Livrarea în suburbiile Chişinăului se efectuează la comenzi de la 500 lei  contra plată – 70 lei.

LIVRĂM ÎN TOATE LOCALITĂȚILE din RM prin intermediul partenerilor noștri - serviciul de livrare MuviExpress. Termenul de livrare nu depășește 2-3 zile lucrătoare. Costul de transport depinde de greutatea și dimensiunea pachetului - de la 70 lei

Suma minimală pentru livrare gratuită a comenzilor prin Republica Moldova este 1000 lei.

Află mai mult

Scrie o recenzie

Evaluează *

Pentru acest produs încă nu există recenzii. Fii primul care scrie o recenzie