Lego Friends 42612 Constructor "Aventuri pe terenul de joaca pentru pisici" (87 el.)

Lego Friends 42612 Constructor "Aventuri pe terenul de joaca pentru pisici" (87 el.)

Articol: AA2016465

199.00 lei

  • Brand:

    Lego

  • Codul produsului:

    5702017589329

Adaugă în wishlist

Fanii pisicilor se pot distra de minune cu setul LEGO® Friends Teren de joacă pentru pisici (42612) pentru fete, băieți și copii în vârstă de 5+ ani care adoră animalele de jucărie. Setul include un teren de joacă construibil, 2 mini-păpuși, 2 personaje de animale și accesorii de îngrijire a animalelor de companie, precum un pește de jucărie, planta iarba pisicii, mâncare și o litieră.

Inspiră ore întregi de joacă pe roluri unde copiii interpretează povești la terenul de joacă pentru pisici în aer liber. Se află un tobogan și un ansamblu de joacă pentru pisici, plus mâncare și apă și chiar și o litieră!

Ești în căutarea celor mai bune jucării pentru un cadou? Vei descoperi mai multe seturi de construit pentru copiii care adoră joaca pe roluri în universul LEGO Friends. Oferă copilului tău o aventură de construit ușoară și intuitivă cu aplicația LEGO Builder. Aici pot mări și roti modelele în 3D, să salveze seturi și să-și urmărească progresul.

Caracteristici:
- Varsta: de la 5 ani.
- Include: 87 de piese.
- Material: plastic.
- Producator: Lego.

Livrarea gratuita la comenzi de la 300 lei . 

Livrarea în suburbiile Chişinăului se efectuează la comenzi de la 500 lei  contra plată – 70 lei.

LIVRĂM ÎN TOATE LOCALITĂȚILE din RM prin intermediul partenerilor noștri - serviciul de livrare MuviExpress. Termenul de livrare nu depășește 2-3 zile lucrătoare. Costul de transport depinde de greutatea și dimensiunea pachetului - de la 70 lei

Suma minimală pentru livrare gratuită a comenzilor prin Republica Moldova este 1000 lei.

Află mai mult

Scrie o recenzie

Evaluează *

Pentru acest produs încă nu există recenzii. Fii primul care scrie o recenzie