Lego Friends 42610 Constructor "Petrecere cu karaoke" (196 el.)

Lego Friends 42610 Constructor "Petrecere cu karaoke" (196 el.)

Articol: AA2016464

336.00 lei

420.00 lei

  • Brand:

    Lego

  • Codul produsului:

    5702017589312

Adaugă în wishlist

Iată un cadou distractiv pentru fete, băieți și copii în vârstă de 6+ ani care adoră jucările legate de cântat și să interpreteze roluri. Setul LEGO® Friends Petrecere cu karaoke (42610) vine cu o scenă rotativă, microfoane, o zonă de relaxare și un aparat de sucuri de jucărie, astfel încât copiii să poată spune povestea petrecerii de zi de naștere cu karaoke. Include 2 personaje LEGO Friends cu fețe adiționale pentru a-i portretiza cântând, o figurină gecko și o mulțime de accesorii.

Acest kit de construit pentru copii aduce joaca pe roluri la viață în timp ce copiii interpretează povestea zilei de naștere a lui Liann. Aceștia pot roti scena folosind o rotiță dințată și să mimeze cum cântă personajele folosind microfoanele și fețele adiționale. Povestea continuă cu prietenii care se bucură de sucuri și prăjiturele când vine momentul pentru o pauză. Nova a cumpărat chiar și un cadou aniversar distractiv pentru Liann, pe care copiii îl pot include în joaca plină de imaginație. 

Descoperă mai mult jucării din universul LEGO Friends, unde se găsesc o mulțime de oportunități de a spune povești în timp copiii interpretează aventuri din viața reală.

Caracteristici:
- Varsta: de la 6 ani.
- Include: 196 piese.
- Material: plastic.
- Producator: Lego.

Livrarea gratuita la comenzi de la 300 lei . 

Livrarea în suburbiile Chişinăului se efectuează la comenzi de la 500 lei  contra plată – 70 lei.

LIVRĂM ÎN TOATE LOCALITĂȚILE din RM prin intermediul partenerilor noștri - serviciul de livrare MuviExpress. Termenul de livrare nu depășește 2-3 zile lucrătoare. Costul de transport depinde de greutatea și dimensiunea pachetului - de la 70 lei

Suma minimală pentru livrare gratuită a comenzilor prin Republica Moldova este 1000 lei.

Află mai mult

Scrie o recenzie

Evaluează *

Pentru acest produs încă nu există recenzii. Fii primul care scrie o recenzie