Lego Friends 42608 Constructor "Magazin de accesori" (129 el.)

Lego Friends 42608 Constructor "Magazin de accesori" (129 el.)

Articol: AA2016462

199.00 lei

  • Brand:

    Lego

  • Codul produsului:

    5702017568553

Adaugă în wishlist

Oferă o atenție copiilor creativi cu această jucărie de construit LEGO® Friends Magazin de accesorii (42608) pentru fete, băieți și copii în vârstă de 6+ ani. Copiii care adoră magazinele de frumusețe le vor ajută cu plăcere pe Paisley și Candi să cumpere o nouă borsetă și accesorii de păr. Copiii pot interpreta povestea în timp ce personajele folosesc oglinda pentru a-și examina noul stil, apoi să plătească folosind telefoanele mobile smart la caseria cu auto-servire.

Acest set de joacă este un cadou distractiv pentru fete, băieți și copiii de 6+ ani. Setul vine cu mini-păpușile LEGO Friends Paisley și Candi, astfel joaca poate începe imediat. Accesoriile distractive includ 2 borsete pe care le pot purta personajele.

Descoperă o varietate de seturi de joacă de roluri pentru copii în universul LEGO Friends, unde constructori tineri se pot bucura de o joacă creativă și să interpreteze aventuri din viața reală. Acest mic set LEGO vine cu aplicația LEGO Builder pentru o aventură de construit ușoară și intuitivă. Aici copiii pot mări și roti modelele în 3D, să salveze seturi și să-ți urmărească progresul.

Caracteristici:
- Varsta: de la 6 ani.
- Include: 129 de piese.
- Material: plastic.
- Producator: Lego.

Livrarea gratuita la comenzi de la 300 lei . 

Livrarea în suburbiile Chişinăului se efectuează la comenzi de la 500 lei  contra plată – 70 lei.

LIVRĂM ÎN TOATE LOCALITĂȚILE din RM prin intermediul partenerilor noștri - serviciul de livrare MuviExpress. Termenul de livrare nu depășește 2-3 zile lucrătoare. Costul de transport depinde de greutatea și dimensiunea pachetului - de la 70 lei

Suma minimală pentru livrare gratuită a comenzilor prin Republica Moldova este 1000 lei.

Află mai mult

Scrie o recenzie

Evaluează *

Pentru acest produs încă nu există recenzii. Fii primul care scrie o recenzie