Lego Creator 31147 Constructor "Camera retro" (1476 el.)

Lego Creator 31147 Constructor "Camera retro" (1476 el.)

Articol: AA2016452

392.00 lei

490.00 lei

  • Brand:

    Lego

  • Codul produsului:

    5702017584966

Adaugă în wishlist

Inspiră o joacă plină de imaginație cu setul de construit 3în1 LEGO® Creator Aparat foto retro (31147) pentru băieți și fete în vârstă de 8+ ani. Acest aparat foto emblematic de jucărie prezintă un obiectiv mobil, butoane pe partea de sus pentru a face o fotografie, o deschidere în spate pentru a introduce o bucată de peliculă construită din cărămizi și o curea multicoloră din material textil pentru transport. Mai conține 6 abțibilduri pe care copiii le adaugă la peliculă pentru a ilustra fotografiile realizate.

Această jucărie retro LEGO® Creator 3în1 oferă copiilor ocazia de a se bucura de 3 experiențe diferite de construit-și-jucat folosind același set de cărămizi. Aceștia pot construi un aparat foto de jucărie pentru copii, apoi să îl reconstruiască sub forma unui aparat de filmat retro sau a unui TV retro cu antenă. Copiii pot avea parte de un obiect cool de etalat pe raftul lor cu oricare dintre cele 3 modele. 

Jucăriile LEGO Creator 3în1 sunt cadouri grozave pentru copii, oferind 3 modele diferite în fiecare cutie. Copiii vor fi entuziasmați să construiască, reconstruiască și să construiască din nou. Seturile 3în1 oferă o varietate de modele care reflectă cele mai mari pasiuni ale copiilor, inclusiv vehicule super rapide, animale uimitoare și scene urbane detaliate.

Caracteristici:
- Varsta: de la 8 ani.
- Include: 261 de piese.
- Material: plastic.
- Producator: Lego.

Livrarea gratuita la comenzi de la 300 lei . 

Livrarea în suburbiile Chişinăului se efectuează la comenzi de la 500 lei  contra plată – 70 lei.

LIVRĂM ÎN TOATE LOCALITĂȚILE din RM prin intermediul partenerilor noștri - serviciul de livrare MuviExpress. Termenul de livrare nu depășește 2-3 zile lucrătoare. Costul de transport depinde de greutatea și dimensiunea pachetului - de la 70 lei

Suma minimală pentru livrare gratuită a comenzilor prin Republica Moldova este 1000 lei.

Află mai mult

Scrie o recenzie

Evaluează *

Pentru acest produs încă nu există recenzii. Fii primul care scrie o recenzie