Lego Icons 10329 Constructor "Plante mici" (758 el.)

Lego Icons 10329 Constructor "Plante mici" (758 el.)

Articol: AA2016447

1330.00 lei

  • Brand:

    Lego

  • Codul produsului:

    5702017567570

Adaugă în wishlist

Construiește un aranjament floral elegant, care nu necesită întreținere, cu acest decor ideal pentru casă destinat adulților. Proiectul de construcție LEGO® Icons Plăntuțe în ghiveci (10329) conține plante bazate pe specii carnivore și din medii aride, tropicale fiecare așezată într-un recipient construibil, de culoare teracotei. Bucură-te de construcția celor 9 plante înainte de a le expune în casa ta sau la birou.

Acest set este o idee grozavă de cadou pentru iubitorii de plante și proiectul perfect de construit alături de prieteni și familie. Potrivit atât pentru constructorii începători, cât și pentru cei experimentați, include diferite modele pentru nivele de complexitate diferite, de începători, intermediari și experimentați. Aplicația LEGO Builder conține o versiune digitală  a instrucțiunilor de construcție incluse în acest set.

Descoperă un spațiu pentru relaxare cu modele construibile din colecția LEGO Botanical, parte dintr-o gamă inspirată de seturi LEGO destinate special pentru adulți.

Caracteristici:
- Varsta: de la 18 ani.
- Include: 758 piese.
- Material: plastic.
- Producator: Lego.

Livrarea gratuita la comenzi de la 300 lei . 

Livrarea în suburbiile Chişinăului se efectuează la comenzi de la 500 lei  contra plată – 70 lei.

LIVRĂM ÎN TOATE LOCALITĂȚILE din RM prin intermediul partenerilor noștri - serviciul de livrare MuviExpress. Termenul de livrare nu depășește 2-3 zile lucrătoare. Costul de transport depinde de greutatea și dimensiunea pachetului - de la 70 lei

Suma minimală pentru livrare gratuită a comenzilor prin Republica Moldova este 1000 lei.

Află mai mult

Scrie o recenzie

Evaluează *

Pentru acest produs încă nu există recenzii. Fii primul care scrie o recenzie