image 9:00 - 18:00 Sâ. Du. - zile libere

image baby-boom.md

(+373) 60 127 700

img
img
Catalog

Baby-Boom în Shopping Malldova te așteaptă la Noaptea Reducerilor!

10
Mai
2017

Shopping Malldova te așteaptă la Noaptea Reducerilor. Premiile și surpizele nu vor lipsi din program
Visezi la cea mai lungă noapte de shopping? Acum ai ocazia să vii cu familia sau prietenii la cea mai tare petrecere organizată de Shopping MallDova - „Night shopping party”, unde vei avea parte de reduceri, promoții exclusive și multe surprize.
Doar pe 12 mai, între orele 20:00 și 00:00, ai ocazia să faci cumpărături la prețuri „wow”. Magazinele de îmbracăminte, lenjerie, încălţăminte, cosmetice şi parfumuri, precum şi cele de bijuterii şi accesorii te surprind cu reduceri de până la 70 %
Tot ce trebuie să faci este să te înarmezi cu buna dispoziţie, iar de restul ne ocupăm noi. Pe lângă o atmosferă plină de distracție, te așteaptă și multe premii. 
Marea petrecere va începe la ora 20:00, iar din oră în oră, poți participa la tombolă, unde se vor extrage câte cinci electrocasnice de mare ajutor în locuința ta. 
După o doză de energie de la dansatorii Black&White, cei de la Akord îți vor ridica dispoziția la cote maxime. Iar momentul culminant al serii va fi licitația, la care vor putea participa toți cumpărătorii Shopping MallDova. Deținătorul bonului cu cea mai mare sumă va fi desemnat câștigătorul unui aparat foto Canon 1110D.

În cazul în care vrei să iei o pauză, restaurantele de la etajul patru te așteaptă și ele cu promoții delicioase și reduceri. 
Nu rata ocazia de a fi parte a celei mai așteptate petreceri a sezonului. Ne vedem la Shopping MallDova!