image 9:00 - 18:00 Sâ. - 9:00-14:00 Du. - zile libere

image baby-boom.md

(+373) 60 127 700

img
img
Catalog

Mobila pentru copii in Moldova la preț accesibil


Mobila pentru copii - este un element important în camera copilului. Ea poate simplifica cu mult îngrijirea copilului chiar din primile zile de viață, garantînd micuțului un somn liniștit, iar părinților o ordine în lucrurile necesare pentru îngrijire. Cu elemente de mobila pentru copii poate fi impartita  în zona de joacă și zona de lucru, cu menținerea integrității design-ului.

 

La momentul actual paturi pentru copii in Chisinau este intr-o alegere mare, dar sa găsiți din toate ofertele ceva calitativ si la prețuri avantajoase este foarte greu. Magazinul de mobila Baby-Boom, oferă un asortiment bogat de produse calitative in Moldova si la cele mai atrăgătoare prețuri, care ideal se va combina cu interierul camerei copiilor.

 

Noi foarte bine înțelegem că dupa apariția copilului tot timpul este dedicat pentru îngrijirea lui, cu acest fapt noi am creat posibilitatea de a comanda mobila pentru copii in Moldova cu livrare la domiciliu, pentru confortul dvs. La noi veți găsi paturi, saltele, mese, scaune, dulapuri și comode de la cei mai renumiți producători mondiali la cele mai atractive prețuri. De asemenea va invităm sa vizitați magazinele noastre Baby-Boom in Chisinau, unde consultanții noștrii vă vor deservi cu cea mai mare plăcere și vor raspunde la orice întrebare.

 

 Scaune auto pentru copii in Chisinau - Baby-Boom